Succesverhalen

Jan

Ben in november via osteopaat bij Jaqueline terecht gekomen omdat ik moe en futloos en mijn darmen niet goed werkten, heb ziekte van crohn. Samen met haar het 3 care programma gestart en was met 3 weken van mijn bloeddruk tabletten af en niet meer moe en stukje afgevallen. 

Lees meer

Freddy

Zeer tevreden over het programma en de begeleiding van Jacqueline, mooi afgevallen en daarnaast alle bloedwaardes + bloeddruk naar normale waardes. de cholesterol totaal zelfs van 6.7 naar 3.7 in ruim 2 maanden tijd.

Lees meer

Anouk

Ik kwam bij Jacqueline om mij fitter te voelen, niet om af te vallen. Dit is gelukt! Ik was al veel met voeding bezig, maar Jacqueline gaf mij het zetje wat ik nodig had om nog bewuster /beter met voeding bezig te zijn, passend bij mijn situatie. 

Lees meer

Karin

Ik ben super enthousiast over het 3Care gezondheidsprogramma Januari ben ik gestart nu ruim 8 kilo kwijt geraakt. Heerlijke recepten de recepten zijn in 20 min klaar makkelijk en eenvoudig. de begeleiding van Jacqueline is top. Karin 48 jaar

Lees meer

Maria Beld

Heel blij 15 kilo eraf in 4 maand , voel me veel beter slaap beter en niet zo moe.Ander eetpatroon bevalt me goed heel trots op me zelf kan weer heerlijk de voorjaar in.

Lees meer

Karin

Ik ben super bij met het 3care programma , niet alleen de gewichtsverlies maar ook mijn suikerbehoefte heb ik niet meer . Mijn buikvet is veel minder en de spijkerbroek zit weer heerlijk.

lees meer

Manon

Ik had niet gedacht dat het zo’n eenvoudig programma was, met heerlijke recepten. Ook is het makkelijk te combineren met je gezin. In 3 weken al ruim 8 kilo kwijt!

Manon

Inge

Ik ben super bij met het 3care programma ruim 20 kilo kwijtgeraakt. Heerlijke recepten eenvoudig klaar te maken en super begeleiding.

Lees meer

Kyra

Zo sceptisch als ik 10 weken geleden begon, zo laaiend enthousiast ben ik nu. Én ruim 12 kilo lichter!! 

Lees meer

Marion

Al een tijdje bezig met het 3 care programma. En het bevalt prima!! En het resultaat nog beter!! Het is goed vol te houden.Gevarieerde recepten. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die wat kilo”s kwijt wil,en een gezondere leefstijl.

Lees meer

Jacqueline ter Riet

Wat een mooie, duidelijke site, Jacqueline. Heel veel succes en ik houd je zeker in mijn achterhoofd!

Lees meer

Roos

Al enkele jaren wist ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. De knop wilde helaas maar niet om. Steeds ging het enkele dagen goed en dan viel ik weer terug in mijn oude patroon.  

Lees meer

Danique

Een grote aanrader! Je leert hoe je gezonder kunt leven met het voordeel dat je je een stuk fitter voelt en nooit last hebt van honger! Daarnaast wordt je je bewust van wat je eet! Super begeleiding Jacqueline!

Lees meer

Stephanie

Ik ben erg tevreden over het 3 Care programma lekkere recepten en goed klaar te maken . Ik voel me veel fitter en de nodige kilootjes kwijt.

Lees meer

Angela R

Ik ben nu een paar weken bezig met het volgen van 3 care programma het is goed te doen heerlijke recepten goede begeleiding, ruim 8 kilo kwijt. Meer energie en veel fitter. Gr Angela

Lees meer