Kokosmakronen

Kokosmakronen 

  • 80 g kokosrasp
  • 2 eieren
  • 20 g roomboter
  • 20 g kokosolie
  • Pure stevia naar smaak
  • 1 tl kokosmeel
  • 2 el Griekse yoghurt
  • Eventueel wat vanille extract
  • 4 g wijnsteenbakpoeder

Bereiding ( 15 Stuks)

  • Smelt de kokosolie en roomboter niet helemaal vloeibaar.
  • Meng alle ingrediënten in een kom.
  • Zet het deeg nog even 15 min in de koelkast zodat het wat steviger word.
  • Maak ongeveer 15 mooie ronde balletjes.
  • Bak ze in het midden van de oven op 190 graden ongeveer 15 tot 18 minuten totdat ze mooie en goudbruin zijn.
  • Laat ze even afkoelen en zet ze in de koelkast zodat ze wat compacter worden door het stollen van de roomboter en kokosolie.
  • Ze kunnen ingevroren worden, altijd bewaren in de koelkast in verband met de zuivel ingrediënten.