Gewokte biefreepjes met broccoli en spitskool

Gewokte biefreepjes met broccoli en spitskool 

  • Limoen of citroensap
  • 400 g biefreepjes (neem 2 biefstukken en snijd hier reepjes van
  • 400 g broccoli in kleine roosjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 cm verse geraspte gember
  • 400 g spitskool in grove repen
  • 2-3 el sojasaus kikkoman

Schep in een kom de biefreepjes om met 2 eetlepels limoensap en wat zout. Laat ze 5 minuten staan. Kook de broccoli in ruim water met wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Spoel de roosjes in een vergiet af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de biefreepjes met de gember 5-6 minuten. 

Schep ze op een bord. Roerbak de spitskool en de broccoli 2-3 minuten in dezelfde wok tot de spitskool begint te slinken. Schep het vlees met de limoenrasp en de sojasaus en het resterende limoensap door de groenten en warm het gerecht nog 2-3 minuten door. Serveer in diepe kommen.