Over mij

Hoi ik ben Jacqueline Lammers en woon samen met mijn man en 2 zonen in het prachtige Twentse dorp Haaksbergen. Ik ben bijna mijn hele leven al bezig geweest met mijn gezondheid en gewicht. Ik heb heel veel verschillende diëten gevolgd en weet dan ook heel goed hoe het jojo effect voelt. Op maandag begon ik dan met alle goede voornemens en op donderdag haakte ik weer af om met een smoes te beginnen aan een zak chips.

Ik had veel last van onbegrepen klachten en was vaak moe en futloos. Wat heb ik wat af geworsteld om mijn eetgedrag blijvend te veranderen. De NLP opleiding die ik gevolgd heb bood uitkomst en heeft mij de nodige inzichten gegeven om een stap in de goede richting te kunnen zetten. 


Herken je jezelf hierin? 

Herken jij jezelf in mijn verhaal en denk jij dat ik de persoon ben die jou verder kan helpen? Twijfel je nog of heb je nog vragen? Meld je aan voor de gratis online sessie en ik beantwoord al je vragen. 

Moeiteloos afvallen

Per toeval ontdekte ik een gezondheidsprogramma waarbij het niet alleen ging om het ‘lijnen’ maar juist om de verandering naar een vitale leefstijl. Ik was helemaal enthousiast omdat ik altijd al geïnteresseerd was in alles wat met natuurlijke voeding te maken had. Deze ommekeer zorgde ervoor dat al mijn klachten verdwenen en ik zelfs moeiteloos begon af te vallen.

Leefstijlspecialist

Het was een hele openbaring en inspireerde mij zo dat ik uiteindelijk de hele opleiding ben gaan volgen tot leefstijlspecialist. Deze fantastische ervaring gunde ik iedereen! In 2017 heb ik zelfs de switch gemaakt van het werken in de verpleging naar mijn eigen voedingspraktijk. Het grappige was dat ik al een paar jaar een diploma gewichtsconsulente onderin de kast had liggen maar er eigenlijk nooit iets mee gedaan had.

Als je me zou kennen zou je weten dat

  • Ik erg van gezelligheid hou. Lekker met vrienden samen koken en een fijne avond hebben, geniet ik erg van.
  • Ik zonder humor niet zou kunnen leven, ik hou niet van dat zware gedoe.
  • Ik nuchter ben van aard maar dat ik ook geloof dat er meer is tussen hemel en aarde.
  • Ik de zomers graag naar Italië ga, vooral voor de heerlijke keuken waar ik enorm fan van ben.
  • Ik van de natuur hou en graag wandel in het bos. Ik hou van veel mensen om mij heen maar heb ook behoefte aan rust.
  • Ik in 2017 de opleiding tot 3 Care leefstijlspecialist afgerond heb en ik begonnen ben met mijn eigen voedingspraktijk.
  • Ik in 2015 mijn certificaat tot NLP Practitioner heb behaald en in 2017 mijn diploma Energetische Geneeswijzen.
  • Ik in 2018 mijn diploma Orthomoleculair Voedingsadviseur heb behaald.
  • Het zo goed gaat dat ik de praktijk aan het uitbreiden ben!