Gastenboek

 

 

20 reacties

 1. Ben in november via osteopaat bij Jaqueline terecht gekomen omdat ik moe en futloos en mijn darmen niet goed werkten, heb ziekte van crohn. Samen met haar het 3 care programma gestart en was met 3 weken van mijn bloeddruk tabletten af en niet meer moe en stukje afgevallen. Jaqueline heeft mij goed begeleid en mij op de juiste momenten goed advies gegeven, het 3 care programma werkt echt goed ook voor mijn darmen.

 2. zeer tevreden over het programma en de begeleiding van Jacqueline, mooi afgevallen en daarnaast
  alle bloedwaardes + bloeddruk naar normale waardes. de cholesterol totaal zelfs van 6.7 naar 3.7
  in ruim 2 maanden tijd.

 3. Ik kwam bij Jacqueline om mij fitter te voelen, niet om af te vallen.
  Dit is gelukt! Ik was al veel met voeding bezig, maar Jacqueline gaf mij het zetje wat ik nodig had om nog bewuster /beter met voeding bezig te zijn, passend bij mijn situatie (optimale voeding bij het sporten). Ik ben tevreden, goede en fijne coaching ontvangen, bedankt!

 4. Ik ben super enthousiast over het 3Care gezondheidsprogramma Januari ben ik gestart nu ruim 8 kilo kwijt geraakt.
  heerlijke recepten de recepten zijn in 20 min klaar makkelijk en eenvoudig. de begeleiding van Jacqueline is top.
  Karin 48 jaar

 5. Heel blij 15 kilo eraf in 4 maand , voel me veel beter slaap beter en niet zo moe.Ander eetpatroon bevalt me goed heel trots op me zelf kan weer heerlijk de voorjaar in .

 6. Ik ben super bij met het 3care programma , niet alleen de gewichtsverlies maar ook mijn suikerbehoefte heb ik niet meer . Mijn buikvet is veel minder en de spijkerbroek zit weer heerlijk.

 7. Ik had niet gedacht dat het zo’n eenvoudig programma was, met heerlijke recepten.
  Ook is het makkelijk te combineren met je gezin.
  In 3 weken al ruim 8 kilo kwijt!

 8. ik ben super bij met het 3care programma ruim 20 kilo kwijtgeraakt. Heerlijke recepten eenvoudig klaar te maken en super begeleiding.

 9. Zo sceptisch als ik 10 weken geleden begon, zo laaiend enthousiast ben ik nu. Én ruim 12 kilo lichter!!
  Wat een fijn programma. En wat gaat het moeiteloos.

  Ik geloofde de verhalen nooit, maar vertel het nu aan ieereen die het horen wil. een aanrader voor iedereen die écht af wil vallen en bovenal gezonder wil leven.

 10. IK ben nu in ruim een half jaar tijd 10 kilo afgevallen, ik voel mij fit en energiek .Het mooie van het 3 Care programma vind ik ik heb een nieuwe leefwijze ontdekt. De recepten zijn heerlijk en mijn gezin kan prima mee eten. Ik kijk nu heel anders naar voeding ik heb de gezonde voeding ontdekt.

 11. Al een tijdje bezig met het 3 care programma. En het bevalt prima!! En het resultaat nog beter!!
  Het is goed vol te houden.Gevarieerde recepten.
  Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die wat kilo”s kwijt wil,en een gezondere leefstijl.
  Mijn resultaat 30 kilo er af.Hoe mooi is dat. Super blij mee.

 12. Al enkele jaren wist ik dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. De knop wilde helaas maar niet om. Steeds ging het enkele dagen goed en dan viel ik weer terug in mijn oude patroon.
  Jacqueline wees mij op het 3 Care gezondheidsprogramma. Ik was nogal sceptisch maar Jacqueline raadde mij aan het 2 maanden te proberen. Zo gezegd zo gedaan.
  Inmiddels zijn de 2 maanden bijna om en kan ik zeggen dat ik ruim 8 kg lichter ben én enthousiast. Ik ben er nog niet maar het gezondheidsprogramma is zó goed vol te houden dat ik er van overtuigd ben dat ik mijn streefgewicht zal gaan halen.
  Het programma zit goed in elkaar. Prettig zijn de voorbeelddagen. De recepten zijn zeer gemakkelijk klaar te maken én daarbij ook heerlijk.
  Ik vindt het een echte aanrader!!!!

 13. Een grote aanrader! Je leert hoe je gezonder kunt leven met het voordeel dat je je een stuk fitter voelt en nooit last hebt van honger! Daarnaast wordt je je bewust van wat je eet! Super begeleiding Jacqueline!

 14. Ik ben erg tevreden over het 3 Care programma lekkere recepten en goed klaar te maken . Ik voel me veel fitter en de nodige kilootjes kwijt.

 15. Ik ben nu een paar weken bezig met het volgen van 3 care programma het is goed te doen heerlijke recepten goede begeleiding, ruim 8 kilo kwijt. Meer energie en veel fitter. Gr Angela

 16. Hoi Jacqueline.

  Site ziet er prachtig uit! Past helemaal bij jou!
  Ik wens je heel veel succes en weet zeker dat je heel veel mensen blij gaat maken met je begeleiding!
  Geniet ervan en we houden contact!

  Lieve groet,
  Daniëlle Boevink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *