3Care-voedingssuppletie

Niemand krijgt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) essentiële voedingsstoffen elke dag vanzelfsprekend met de voeding binnen, hoe gezond we ook eten.

De ADH is - volgens orthomoleculaire begrippen - op zich al aan de lage kant. Daarbij komt dat, door stress en vervuiling van onze leefomgeving, de behoefte aan deze voedingsstoffen juist is toegenomen. Aanvulling met een multivitamine is de laatste jaren niet alleen gewoon geworden, het is zelfs essentieel. Vooral kinderen in de groei, sporters, zwangere vrouwen, zieken, ouderen en mensen met een stressvol leven, kunnen baat hebben bij deze ondersteuning. 3Care is dan ook van mening dat een compleet en volwaardig supplement essentieel is voor een goede gezondheid.

3Care-voedingssuppletie voor de benodigde basisbescherming
Onze huidige voeding bevat niet meer alle essentiële voedingsstoffen die een mens 
nodig heeft. Daarom heeft 3Care voedingssuppletie ontwikkeld voor totale dagelijkse
bescherming:

 • Alle belangrijke vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren in slechts 1 verpakking
 • Hoog gedoseerd en in de juiste balans
 • Op natuurlijke basis en van unieke bronnen afkomstig
 • Verkrijgbaar in twee doseringen
 • Ook geschikt voor kinderen, ouderen en zwangere vrouwen
 • Verpakt in hygiënische en handige doordrukstrip
 • Slechts 1 keer per dag in te nemen
 • Uniek in prijs en kwaliteit

3Care maakt het verschil
Als er tekorten ontstaan, haalt het lichaam eiwitten uit spierweefsel. De meeste diëten, die bedoeld zijn om af te vallen, zorgen niet alleen voor vetverlies, maar ook voor spierverlies. Dit is ongezond en brengt het lichaam in totale stress. Ook het hart is een belangrijke en onmisbare spier en hier valt zeker niet mee te spotten. Balans is het sleutelwoord voor een gezond resultaat en hierin maakt 3Care het verschil.
 Onze huidige “gezonde” voeding bevat niet meer alle essentiële voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Daarom heeft 3Care voedingssuppletie voor totale dagelijkse bescherming.

Multi Amino Excellent & Bio Salmon Fresh

3care-bioaminoexcellent-biosalmonfresh-haaksbergen

Veel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) essentiële voedingsstoffen niet elke dag vanzelfsprekend met de voeding binnen. Zelfs niet wanneer men ‘gezond’ eet volgens de huidig geldende norm. Oorzaken hiervoor zijn bijvoorbeeld de moderne landbouwmethoden, de raffinage van voedingsmiddelen, de bereidingswijze van voeding en de consumptie van fastfood en kant-en-klaar producten met een lage voedingswaarde. De ADH is volgens Orthomoleculaire begrippen op zichzelf al aan de lage kant. Daarbij komt dat door stress en vervuiling van onze leefomgeving de behoefte aan deze voedingsstoffen juist is toegenomen. Aanvulling met een multi is de laatste jaren niet alleen heel gewoon geworden, het is zelfs essentieel. Vooral kinderen in de groei, sporters, zwangere vrouwen, zieken, ouderen en mensen met een stressvol leven hebben baat bij deze ondersteuning. 3Care is dan ook van mening dat suppleren met het juiste supplement essentieel is voor een goede gezondheid.

 

 

Multi Amino Complex

3care-multiaminocomplex-haaksbergen
Goede multivitamine

Goede multivitamine: Alles-in-één voor optimale bescherming van de cel
Verkrijgbaar in 2 verschillende doseringen; Multi Amino Excellent en Multi Amino Complex
Goede dagelijkse suppletie voldoet aan een aantal essentiële voorwaarden:

Een breed scala aan vitaminen, mineralen, amino- en vetzuren en extra ingrediënten voor optimale dagelijkse bescherming.
Zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en een degelijke wetenschappelijke onderbouwing.

Bio Salmon Fresh

3care-biosalmonfresh-haaksbergen

Bio Salmon Fresh; biologisch ongeraffineerde visolie
De laatste jaren is er veel aandacht voor de kwaliteit van omega-3 visolie. Aanvankelijk was deze kritiek gericht op kwesties zoals dioxines, PCB’s en zware metalen. Door nieuwe normen en procedures voor de raffinage van visolie en implementatie van strikte overheidsregels komen dergelijke verontreinigingen steeds minder voor. Echter blijken deze zware raffinagemethoden schadelijk voor de structuur van de omega-3. Het blijkt ook dat omega-3 vetzuren bij het eten van verse vis sneller worden opgenomen dan bij het innemen van de geraffineerde olie in capsules. Vissen uit koude wateren rond de Noordkaap hebben van nature een hoog gehalte en unieke verhouding aan vetzuren. Deze worden verdeeld in enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA’s) en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA’s). Naast omega 3 bevat de zalmolie ook omega 6, 9 en andere omega’s in een natuurlijke verhouding. Bio Salmon Fresh bevat visolie uit verse zalm, welke geproduceerd is vanuit levende vis in een capsule binnen 72 minuten. Door de natuurlijke samenstelling is er sprake van een hoge biologische beschikbaarheid en worden er optimale gezondheidseffecten gerealiseerd.

Klik hieronder op de pdf

voor de exacte inhoud van de Bio Salmon Fresh

pdf_download

3Care Puur Plantaardige Proteïne

3care-plantaardigeproteinepeoderalmonfresh-haaksbergen

Eiwitten zijn belangrijk voor herstel van beschadigd weefsel en zijn tevens de eerste voedingsbron voor gezonde cellen. Eiwit uit voeding levert de aminozuren die het lichaam elke dag in de juiste balans nodig heeft, omdat het lichaam het niet kan opslaan. Het helpt het lichaam om infecties en ontstekingen tegen te gaan, onder andere doordat ze de bloedsuikerspiegel stabiliseren. Het is daarom belangrijk dat je alle essentiële aminozuren binnen krijgt die het lichaam niet zelf kan aanmaken.

Toepassingsmogelijkheden

 • Voor meer energie bij lichamelijke en geestelijke stress
 • Voor beter herstel bij ziekte of operatie
 • Infecties en wondgenezing
 • Voor sterkere spieren, meer spieropbouw en spierkracht
 • Voor stevige botten en gewrichten
 • Groeipijnen bij kinderen
 • Bij wondgenezing
 • Ondersteunt een actieve buikvetverbranding (ketose)
 • Helpt bij gezond afvallen
 • Hormonale onbalans